Ga naar de inhoud

Gas- en waterinstallatie

Het aanleggen en onderhouden van uw leidingwerk.

Waterinstallatie

Voor het aanleggen van uw waterleidingen is het een must om een expert in te schakelen. Het is belangrijk dat dit goed en nauwkeurig gebeurt om de kans op eventuele lekkages in de toekomst te verkleinen. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat al uw leidingen waterdicht en goed op elkaar aansluiten.

Ook voor het verleggen van waterleidingen; wanneer u bijvoorbeeld de badkamer gaat verbouwen of een nieuw toilet wil monteren kunt u ons altijd inschakelen.

Tevens repareren en vervangen wij diverse soorten ook uw kranen. Denk hierbij aan keukenkranen, douchemengkranen en buitenkranen.

Gasinstallatie

Het installeren, aanleggen en onderhouden van gasleidingen is een echte klus voor specialisten. Omdat deze leidingen door uw hele woning of bedrijfspand lopen moet dit altijd heel nauwkeurig worden uitgevoerd. Naast het aansluiten van deze leidingen is ook de manier van aanleggen een erg belangrijk onderdeel. Een onzorgvuldige installatie kan zorgen voor grote en rampzalige gevolgen (denk hierbij aan brand en explosiegevaar).

Wij kunnen u van dienst zijn met het vernieuwen van de gasleidingen, het afpersen van gasleidingen of het herstellen en repareren van de leidingen.

Ook voor onderhoud, montage of installatie va uw CV-ketel kunt u ons altijd contacten.

De oplossing

Van Zoelen zal u van te voren een goede indicatie van de kosten geven, hierdoor komt u niet voor grote verrassingen te staan. Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing als het gaat om uw leidingwerk.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.

Whatsapp ons direct
App ons direct!
Welkom op VanZoelenLoodgieters.nl! Stel direct uw vraag en wij helpen u graag op weg!