Ga naar de inhoud

CV-KETEL

Van onderhoud aan uw ketel tot het aanleggen van vloerverwarming.

Wij zorgen voor warmte.

Bij Van Zoelen kunt u terecht voor installatie, reparatie of onderhoud van uw CV-ketel. Naast CV-ketels kunnen wij u ook van dienst zijn als het gaat om radiatoren en vloerverwarming. Alles op het gebied van warmte kunnen wij realiseren en repareren.

Waar kunnen we je mee helpen?

CV-ketels

Een installatie van een CV-ketel is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Een goed werkende CV-ketel geeft niet alleen warmte, maar kan u ook zeker veel geld besparen. Bij Van Zoelen helpen wij u graag op weg met het maken van de juiste keuze als het gaat om merk en energielabel.

Ook het onderhoud van de ketel kunnen wij op ons nemen. Het is belangrijk om minimaal eens in de 2 jaar de ketel te laten nakijken en schoon te laten maken. Dit zorgt uiteindelijk voor een langere levensduur en het beste resultaat in warmte.

Naast het onderhouden van uw CV-ketel kunt u ons altijd bellen wanneer er zich storingen voordoen. Bij Van Zoelen kunnen wij snel schakelen en sturen zo snel mogelijk een van onze monteurs om de storting te verhelpen.

Vloerverwarming

Er is natuurlijk niets prettigers dan een warme woning in de wintermaanden. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke warme vloer? Ook bij het aanleggen of repareren van uw vloerverwarming kan Van Zoelen u van dienst zijn. 

Vloerverwarming kan op diverse manieren worden geplaatst. Zo is het mogelijk om de verwarmingsbuizen in het cement van de vloer te verwerken of de keus om deze juist boven op de vloer te plaatsen. Ook is er nog de keuze uit een warm water vloerverwarming of elektrische vloerverwarming. Wij komen graag langs op locatie om de situatie te bekijken en u te voorzien van passend advies.

Ook het plaatsen en verplaatsen van uw radiatoren horen bij onze werkzaamheden.

De oplossing

Van Zoelen zal u van te voren een goede indicatie van de kosten geven, hierdoor komt u niet voor grote verrassingen te staan. Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing als het gaat om warmtevoorzieningen.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.

Whatsapp ons direct
App ons direct!
Welkom op VanZoelenLoodgieters.nl! Stel direct uw vraag en wij helpen u graag op weg!