Ga naar de inhoud

Projecten

Van het leggen van uw leiding tot het repareren van uw dak!

Bilthoven

Mooi project in Bilthoven. Door een grote lekkage moest het complete pannendak worden vervangen. Door de lekkage is het hout gaan rotten en krijgen vocht en schimmels vrij spel. Hierbij het lood- en zinkwerk vervangen, panlatten, tengels en folie vervangen/vernieuwd en een compleet nieuw pannendak aangelegd. 

Naarden

Project in Naarden, hier hebben wij al het lood- en zinkwerk mogen vernieuwen en een dakgoot inclusief nieuwe regenpijp aangebracht.  Het oude lood- en zinkwerk was in zeer slechte staat en echt toe aan vernieuwing.

Breukelen

Project in Breukelen. Hierbij hebben wij zelf een complete veranda gemaakt en daarnaast natuurlijk voorzien van  dakbedekking.

Utrecht

Project in Utrecht. Complete renovatie van een badkamer. Installatie en montage van een hangend toilet, inloopdouche en wastafel. Ook hierbij alle leidingen verlegd en alles op de juiste wijze aangesloten. 

De oplossing

Van Zoelen zal u van te voren een goede indicatie van de kosten geven, hierdoor komt u niet voor grote verrassingen te staan. Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing als het gaat om dakbedekking en isolatie.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.

Whatsapp ons direct
App ons direct!
Welkom op VanZoelenLoodgieters.nl! Stel direct uw vraag en wij helpen u graag op weg!