Ga naar de inhoud

Lekkages

Voorkomen is beter dan genezen.

Last van lekkage?

Lekkages kunnen op diverse plekken in de woning voorkomen; denk hierbij aan het toilet, de keuken, het dak of in de badkamer. Wanneer een lekkage niet snel verholpen wordt kan dit leiden tot veel schade en hogere kosten in de toekomst.

Van Zoelen zoekt graag voor je uit waar de lekkage vandaan komt en op welke manier we deze snel kunnen verhelpen. Ook geven wij u graag advies over het voorkomen van lekkages in de toekomst. 

Wij werken altijd met professionele apparatuur om lekkages snel op te kunnen sporen.

Soorten lekkage

Een lekkage komt in diverse verschillende vormen voor in woningen of bedrijfspanden, denk bijvoorbeeld aan een daklekkage, een lekkage rond leidingen of een lekkage rond het sanitair.

In sommige gevallen valt een lekkage direct op; denk hierbij aan een lekkende kraan of een wanneer u het water langs de muren naar beneden ziet lopen. In andere gevallen merkt u een lekkage pas veel later op, dit komt vaak voor bij lekkage rond de leidingen. Deze is niet direct zichtbaar en merkt u pas op als u te maken krijgt met schimmel op muren en plafonds. Het kost vaak erg veel tijd om deze schimmel te verwijderen en weg te werken, doordat het vocht eerst goed uit de woningen moet worden getrokken.

Daarom is het extra belangrijk om lekkage’s snel en vakkundig te laten aanpakken om grotere schade te voorkomen.

De oplossing

Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing. 

Voorrijkosten: € 65.-
Uur tarief: € 60.- 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.

Whatsapp ons direct
App ons direct!
Welkom op VanZoelenLoodgieters.nl! Stel direct uw vraag en wij helpen u graag op weg!