Ga naar de inhoud

Sanitair

Monteren, repareren en vervangen van al uw sanitair.

Voor al je sanitair

Is uw huidige badkamer toe aan een renovatie? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en moet er een compleet nieuwe badkamer worden geplaatst? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat u straks heerlijk kunt genieten van een warme douche en dat alle sanitaire voorzieningen netjes en vakkundig gemonteerd/geïnstalleerd zijn. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Installatie en montage

De montage en installatie van sanitaire voorzieningen is een ingewikkelde klus. Het is dan ook verstandig om een professionele loodgieter voor deze zaken in te schakelen. Of het nou gaat om het plaatsen van een complete badkamer of enkel het aansluiten van het sanitair, onze loodgieters staan u graag bij om de klus te klaren.

Wij werken altijd met professionele apparatuur en materiaal van de beste kwaliteit. 

Wilt u uw badkamer binnenkort verbouwen of een kleine aanpassing doen? Ook voor het omleggen van leidingwerk en/of het monteren en aansluiten van sanitair kunt u ons altijd contacten.

Reparatie

Soms gaat er natuurlijk wel eens wat kapot, dat kan immers ieder mens gebeuren. Denk hierbij aan een lekkende kraan, een toilet dat niet meer wil doorspoelen of aan een lekkage van de douchecabine. Ook voor deze reparatieklussen staat Van Zoelen voor u  klaar. 

De oplossing

Van Zoelen zal u van te voren een goede indicatie van de kosten geven, hierdoor komt u niet voor grote verrassingen te staan. Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing als het gaat om sanitair.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.

Whatsapp ons direct
App ons direct!
Welkom op VanZoelenLoodgieters.nl! Stel direct uw vraag en wij helpen u graag op weg!