Ga naar de inhoud

Verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen.

Last van een verstopping?

Net als lekkages, komen ook verstoppingen in diverse vormen en grotes voor. De meest voorkomende verstoppingen zijn o.a. verstoppingen in het toilet, in de afvoer van de keuken, de badkamerafvoer en in de regenput. 

Verstoppingen zijn altijd  erg vervelend. Naast dat ze vaak zorgen voor nare luchtjes, kunnen ze ook leiden tot lekkages en overstromingen.

Van Zoelen uit Utrecht zoekt graag voor u uit waar de verstopping vandaan komt en op welke manieren deze snel verholpen kan worden. Ook geven wij u graag deskundig advies over het voorkomen van verstoppingen  in de toekomst. 

Wij werken altijd met professionele apparatuur en materiaal om verstoppingen snel op te kunnen sporen en te verhelpen.

Waar komt het vandaan?

De meest voorkomende verstoppingen vinden plaats in de afvoer. Hierbij kunt u denken aan de afvoer van het toilet, douche of wasbak in de keuken. Vaak zijn dit soort verstoppingen makkelijk te ontdekken. Het valt dan vaak op dat het water minder begint door te lopen en uiteindelijk helemaal niet meer weg loopt. 

Belangrijk is om bij verstoppingen snel te schakelen zodat er verdere schade voorkomen kan worden. 

Hoe ontstaan ze?

Verstoppingen worden veroorzaakt door vuil en restjes in uw leidingen of afvoer. in bijvoorbeeld de douchecabine worden verstoppingen vaak veroorzaakt door lichaamsresten, zoals haren, vetten en vuil dat van het lichaam afkomt of zeepresten. In de keuken heeft u weer vaker te maken met vaste stoffen als etensresten of vloeibare stoffen als vetten en oliën.

Deze resten kleven zich aan de afvoer of leidingwerk vast en uiteindelijk kan er geen water meer doorstromen waardoor er een verstopping ontstaat. Ook kunnen deze verstoppingen leiden tot nare geurtjes door vies stilstaand water.

Sommige verstoppingen zijn met basistechnieken snel op te lossen. Maar het kan ook gebeuren dat we onderdelen uit elkaar moeten halen of zelfs speciale machines moeten inzetten omdat de verstopping verder verscholen ligt dan gedacht. 

Belangrijk is om bij verstoppingen snel te schakelen zodat er verdere schade voorkomen kan worden.

De oplossing

Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing. 

Voorrijkosten: € 65.-
Uur tarief: € 60.- 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.

Whatsapp ons direct
App ons direct!
Welkom op VanZoelenLoodgieters.nl! Stel direct uw vraag en wij helpen u graag op weg!