Ga naar de inhoud

Riolering

Van verstoppingen tot aan nieuw leidingwerk.

de riool expert!

Ook op het gebied van riolering en leidingwerk bent u bij Van Zoelen aan het juiste adres! Wij helpen u graag met de riolering binnen of buiten de woning of het bedrijfspand. Of het nu het gaat om een verstopping of om het aanleggen van een compleet nieuwe riolering, wij pakken de klus met beide handen aan!

Waar kunnen we je mee helpen?

Riool problemen?

Een verstopping van uw riolering is erg vervelend en kan grote problemen veroorzaken.
Want hoe vervelend is het wanneer u geen gebruik kan maken van uw douche, toilet of gootsteen?

Deze verstoppingen worden vaak veroorzaakt door het doorspoelen van vaste stoffen, die dan vast komen te zitten in de leidingen. Maar ook olie en vetten zijn echte boosdoeners.

Naast het ontstoppen, voeren wij ook onderhoud of andere reparaties uit. Denk hierbij aan het repareren van leidingbreuken of het aanbrengen van een nieuwe afvoerinstalatie.

Ook bij het vervangen/aanpassen of aanleggen van een nieuwe riolering kunnen wij u verder helpen.
In de wat oudere woningen kom je vaak leidingwerk tegen dat erg oud is en daardoor vaak sporen van slijtage of verzakkingen vertoont. Heeft u dus net een nieuwe woning gekocht? Dan is het altijd handig om uw riolering te laten inspecteren en eventueel (wanneer nodig) te laten aanpassen of te repareren. Op deze manier voorkomt u grote verrassingen en problemen in de toekomst. 

De oplossing

Van Zoelen zal u van te voren een goede indicatie van de kosten geven, hierdoor komt u niet voor grote verrassingen te staan. Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing als het gaat om riolering.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.

Whatsapp ons direct
App ons direct!
Welkom op VanZoelenLoodgieters.nl! Stel direct uw vraag en wij helpen u graag op weg!