Ga naar de inhoud

Dakbedekking

Van pannendaken tot aan isolatie en Bitumen dakbedekking.

Dakwerk=vakwerk

Sinds de oprichting van Van Zoelen hebben wij ons gespecialiseerd in dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan het vernieuwen van dakbedekking tot aan dakreparaties en complete renovatie van het dak. Ook op het gebied van dakisolatie kunnen wij u altijd van dienst zijn. Of het nu gaat om een particuliere rijtjeswoning, schuur of groot bedrijfspand, wij bieden u graag onze diensten aan.

dienstverlening

Wij zijn gespecialiseerd in zowel pannendaken als in Bitumen daken (platte daken). Onze dakdekkers hebben ruime ervaring en komen graag bij u langs om de situatie te bekijken.

Om het dak goed waterdicht en tochtvrij te maken werken wij met de allerbeste isolatiematerialen. Het voordeel hiervan is: Veel minder warmte verlies, en dus aan het einde van de streep minder stookkosten.

Naast dakbedekking zijn wij ook de aangewezen partij voor de aanleg van hemelwaterafvoeren en/of het plaatsen/vernieuwen van dakgoten. 

De oplossing

Van Zoelen zal u van te voren een goede indicatie van de kosten geven, hierdoor komt u niet voor grote verrassingen te staan. Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing als het gaat om dakbedekking en isolatie.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.

Whatsapp ons direct
App ons direct!
Welkom op VanZoelenLoodgieters.nl! Stel direct uw vraag en wij helpen u graag op weg!