Dakbedekking

Van pannendaken tot aan isolatie en Bitumen dakbedekking.

Dakwerk=vakwerk

Sinds de oprichting van Van Zoelen hebben wij ons gespecialiseerd in dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan het vernieuwen van dakbedekking tot aan dakreparaties en complete renovatie van het dak. Ook op het gebied van dakisolatie kunnen wij u altijd van dienst zijn. Of het nu gaat om een particuliere rijtjeswoning, schuur of groot bedrijfspand, wij bieden u graag onze diensten aan.

dienstverlening

Wij zijn gespecialiseerd in zowel pannendaken als in Bitumen daken (platte daken). Onze dakdekkers hebben ruime ervaring en komen graag bij u langs om de situatie te bekijken.

Om het dak goed waterdicht en tochtvrij te maken werken wij met de allerbeste isolatiematerialen. Het voordeel hiervan is: Veel minder warmte verlies, en dus aan het einde van de streep minder stookkosten.

Naast dakbedekking zijn wij ook de aangewezen partij voor de aanleg van hemelwaterafvoeren en/of het plaatsen/vernieuwen van dakgoten. 

De oplossing

Van Zoelen zal u van te voren een goede indicatie van de kosten geven, hierdoor komt u niet voor grote verrassingen te staan. Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing als het gaat om dakbedekking en isolatie.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.