Ga naar de inhoud

Lood- en zinkwerk

Van dakgoten en regenpijpen tot aan dakranden.

Dakgoten en afwerking

Lood en zink worden veelal gebruikt voor dakgoten, regenpijpen en afwerking van dakranden. De materialen zijn duurzaam, hebben een extreem lange levensduur en zijn uitermate geschikt om vocht tegen te houden. Wanneer het lood- en zinkwerk op de juiste wijze is aangebracht heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Waar kunnen we je mee helpen?

Voorkom lekkage!

Lood- en zinkwerk kent vele verschillende toepassingen. De meeste bekende is natuurlijk het afdichten van daken en het afvoeren van regen- of hemelwater. Het is daarom dus extra belangrijk om het lood- en zinkwerk professioneel te laten monteren. Wanneer het lood- en zinkwerk vakkundig en op de juiste wijze is aangebracht kan dit jaren lang mee gaan en is de kans op lekkage en schimmelvorming minder groot.

De oplossing

Van Zoelen zal u van te voren een goede indicatie van de kosten geven, hierdoor komt u niet voor grote verrassingen te staan. Wij komen graag bij u kijken op locatie en zullen u altijd voorzien van eerlijk advies en het bieden van de juiste oplossing als het gaat om lood- en zinkwerk.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 18:00. Speciaal voor spoedgevallen hebben wij een 24-uurs service. Voor spoedgevallen kunt u dus altijd telefonisch contact opnemen buiten deze werktijden om.

Van Zoelen loodgieters heeft altijd een specialist voor u klaar staan om spoedgevallen snel en kundig te verhelpen.

Contact ons

Wij geven u graag vrijblijvend advies en lossen met alle liefde uw problemen op!

Prof. Titus Brandsmalaan 19
3451 ZX Utrecht

Snel, direct contact op dezelfde dag.

Binnen 24 uur een reactie.

Whatsapp ons direct
App ons direct!
Welkom op VanZoelenLoodgieters.nl! Stel direct uw vraag en wij helpen u graag op weg!